expertiza

Activitatea avocatiala vizeaza aspectele juridice si reflectarea lor asupra domeniilor conexe ale afacerilor/intereselor dvs. (contabilitate, fiscalitate, raspunderea civila, penala, e.t.c)

De ce aveti nevoie de consultanta juridica în afaceri ?

-Pentru a începe o afacere aveti nevoie de un sediu. Ce tip de contract va avantajeaza, în ce conditii puteti încheia acest contract, ce efecte va avea atât din punct de vedere fiscal, dar si din perspectiva obligatiilor si drepturilor societatii dvs. … sunt doar câteva din raspunsurile carora le puteti gasi un raspuns apelând la consultanta juridica.

-ati auzit ca s-a modificat legea societatilor comerciale dar nu stiti cand, daca si cum anume trebuie sa modificati actul constitutiv. Noi folosim serviciile unor firme specializate in actualizarea bazelor de date legislative si stim in fiecare moment care este ultima forma a legii dar si care era forma legii acum trei sau cinci ani.

-Aveti deja o societate, doriti sa vindeti, cumparati, sa cesionati parti sociale. În afaceri solutiile nu sunt niciodata atât de simple pe cât par. Fiti sigur însa ca partenerul dvs. a apelat la aceste servicii si nu are niciun interes sa va avertizeze asupra riscurilor pe care vi le asumati semnând actul pe care vi-l prezinta ca ”cea mai buna afacere”.

Daca sunt întrebari carora nu le puteti raspunde decât ”din auzite”,  înseamna ca aveti nevoie de noi. Deciziile publicate in cuprinsul site-ului nostru nu sunt neaparat solutii obtinute de cabinetul nostru, ele reprezentand, mai degraba, o evolutie a practicii judiciare in domeniile noastre de expertiza.

Pentru ca echipa noastra are o bogata experienta în domeniul consultantei juridice în afaceri. Pentru ca NOI STIM CUM SI DE CE!


Follow Me

facebook linkedin twitter