Consultatiile juridice online

Pentru cei carora le este mai simpla scanarea documentelor, trimiterea lor prin fax, e-mail sau expedierea lor prin posta consultatiile juridice on line pot reprezenta o solutie.

blankCONSULTATIILE JURIDICE E-MAIL vizeaza acea categorie de clienti care, din motive personale (comoditate, lipsa de timp, dorinta de a ramane anonimi, distanta prea mare fata de cabinet, etc), nu doresc sa se deplaseze la sediul biroului. In intampinarea dorintei lor, le punem la dispozitie acest tip de serviciu prin care toate documentele ne sunt comunicate in forma scanata la adresa de e-mail din sectiunea contact (officeapaidiu@gmail.com). Alaturi de aceste documente veti fi indrumati sa depuneti un document scris in care este expusa problema care se doreste a fi supusa analizei biroului nostru. Odata trimise documentele la adresa din contact, clientul va primi un formular cu instructiunile de completare in vederea incheierii contractului de asistenta juridica prin corespondenta, oferta de pret precum si contul in care trebuie platit onorariul in cazul acceptarii ofertei. Ulterior comunicarii documentelor de plata, in maxim 48 de ore clientul va primi prin e-mail opinia fata de problema supusa analizei sau daca este cazul, intrebarile necesare pentru lamurirea situatiei de fapt sau de drept analizate.

blankCONSULTATIILE JURIDICE ON LINE Aceasta varianta transforma consultatia juridica la cabinetul propriu, prin intermediul aplicatiei skype, intr-o convorbire de tip videoconferinta intre client si avocat. Procedura este similara celei descrise in prealabil pentru consultatiile juridice on-line. Prin intermediul unei solicitari la adresa officeapaidiu@gmail.com se pot programa consultatii video prin intermediul aplicatiei Skype potrivit unor programari prealabile la ore convenabile ambelor parti. 

A DOUA OPINIE – este un serviciu similar (ca si procedura de lucru) serviciului de consultatii on-line. Are insa in vedere acei clienti care au deja contracte de asistenta juridica incheiate dar, din motive de siguranta, nelamuriri, rezerve fata de solutia propusa de avocatul angajat, doresc sa afle si un alt punct de vedere fara ca, in acest mod, sa afecteze relatia cu avocatul angajat.